Boot huren? Varen op het Veerse Meer

Ontdek het mooiste meer van Zeeland en kom varen op het Veerse Meer. Reserveer gemakkelijk jouw boot en kom genieten op het water. Je kunt zelf één van onze boten kiezen of direct reserveren. Wij zullen een boot kiezen die past bij je groepsgrootte en andere eventuele wensen. 

Reserveer direct
Een dagje relaxen

Onze boten

Sloep tot 5 personen

Sloep tot 5 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 5 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep tot 6 personen

Sloep tot 6 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 6 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep Windhorst

Sloep Windhorst

Varen op het Veerse Meer in onze Windhorst Sloep.

Huur deze boot

Veelgestelde vragen

Je kunt op meerdere manieren betalen bij ons. Reserveer op de website en betaal vooraf. Of betaal bij ons op locatie met contant of met kaart. Ook voor de borg kun je kiezen of je contant of met de pin afrekent. 

Wij zijn verzekerd voor schade op onze boten. Natuurlijk is er altijd nog sprake van eigen risico, hiervoor vragen wij borg bij de reservering.  De borg bedraagt € 250,- . Je kunt borg contant meenemen of pinnen op locatie. Hierbij wordt de boot vooraf en achteraf geïnspecteerd. Bij het schadevrij retourneren van de boot krijg je uiteraard je borg direct terug.

Het is niet mogelijk om je reservering te annuleren. We maken hierop een uitzondering wanneer er sprake is van slecht weer. Neem dan altijd telefonisch contact met ons op.

Als je door slecht weer niet kunt varen op de dag van reservering kun je kosteloos je reservering omboeken naar een ander tijdstip. Kies je toch voor het annuleren van de reservering? Dan wordt er 15% van het bedrag ingehouden. 

Voor een lekker Varen op het Veerse Meer kun je bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht. Een hele dag van 8:00 tot 17:00 uur of meerdere dagen.

In totaal kun je zeven dagen achter elkaar bij ons boeken. We hebben drie ophaal- en inlevertijden per dag; 08:30, 12:00 en 16:30 uur. Wil je zeven dagen achter elkaar een boot huren, dan huur je die van bijvoorbeeld woensdag 08:30 uur tot en met de volgende woensdag 08:30 uur. Als je voor meerdere dagen wilt boeken dan kun je reserveren via de mail of de telefoon. 

Ja. Dit kun je doen door twee bestellingen te doen voor dezelfde boot.

Bij ons boek je de boot gelijk voor een hele dag, natuurlijk is het aan jou hoe lang je gaat varen. Voor het Veerse Meer raden we je zeker aan om een dagje uit te trekken zo kun je ook genieten van de omgeving en eens aanmeren of zwemmen. Je huurt bij ons al een boot vanaf €175,00 per dag. 

Voor onze sloepen heb je geen vaarbewijs nodig. Onze boten zijn gemakkelijk te besturen en natuurlijk ontvang je vooraf uitgebreide uitleg over de boot, vaarregels en het vaargebied. Zolang er één persoon van boven de 18 aanwezig is kun je bij ons een boot huren. 

Jazeker. Voor alle opvarenden ligt een reddingsvest klaar. Veiligheid boven alles.

Natuurlijk! De huurprijzen van onze boten zijn inclusief één volle tank. Dit is voldoende om de hele dag mee te kunnen varen op het Veerse Meer en veilig weer terug te komen in Middelburg. Heb je toch meer brandstof nodig? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor tussentijds bijtanken. Je mag na gebruik de boot weer inleveren met lege tank, zolang je maar op de locatie terug bent.

  • Vaar altijd stuurboord (rechts)
  • Vaar altijd in de vaargeul tussen de groene en rode boeien.
  • Beroepsvaart, zoals rondvaartboten en pontjes hebben altijd voorrang
  • Wees duidelijk in de koers die je vaart
  • Het is verboden om onder invloed van alcohol of drugs een boot te besturen
  • Gooi geen anker uit in de vaargeul (tussen de grote rode en groene boeien)
  • Neem nooit onnodig risico’s, veiligheid gaat boven alles
  • Leg alleen aan waar dat mag. Leg rustig aan, zorg er voor dat de boot niet tegen de kant botst en maak de boot goed vast.

Op het Veerse meer zelf mag je overal varen met onze sloepen. Zo kun je op je gemakje de omgeving verkennen. Daarnaast vaar je bij ons ook zelf door het kanaal door Walcheren en de sluizen naar je bestemming. 

Zowel het ophalen van de boot als het terugbrengen gebeurt aan onze eigen kade aan de Uiterschootweg 22, 4388 PN Middelburg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Locatie bekijken.

Je mag je hond meenemen op onze boten. Hiervoor brengen we wel €25,00 in rekening zodat we de boot extra goed kunnen schoonmaken hierna. 

Natuurlijk mag dat! We adviseren je om voldoende eten en drinken mee te nemen. Op de sloepen is voldoende opbergruimte voor een koelbox en je kunt hier comfortabel eten in de zitjes met tafel. Maar nog leuker is het om aan te meren in Veere en te genieten in een lekker restaurant. 

Wij verhuren sloepen voor groepen tot maximaal 6 personen. 

Huur een boot

Varen op het Veerse meer is dé bootverhuurder in Zeeland. We hebben een ruim aanbod sloepen, hierdoor kunnen we zoveel mogelijk mensen voorzien van een huurboot. We hebben boten beschikbaar voor groepen tot zes personen. Wil je met meer mensen komen varen? Je kunt ons altijd bereiken om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee. 

Onze verhuurlocatie is gevestigd in Middelburg. Hierdoor ontdek je niet alleen het Veerse meer, maar ook een groot gedeelte van Middelburg, het kanaal door Walcheren en de sluizen. Vooral het zelf varen door de sluizen is een unieke ervaring die je ergens anders niet krijgt. 

Ontdek de omgeving

Ontdek Middelburg, het kanaal door Walcheren, de sluizen en natuurlijk het Veerse Meer. Onze vaarroute brengt je langs meer dan enkel het Veerse Meer. Eenmaal op het Veerse meer is er genoeg te zien voor iedere leeftijd en elke interesse. Ontdek natuur, watersport, steden en meer vanaf het water. Lees meer over de omgeving en de mogelijkheden.

Boot huren zonder vaarbewijs

Al onze boten zijn te huren zonder vaarbewijs, mits er een opvarende aanwezig is van 18 jaar of ouder mag je genieten op het water.Onze sloepen zijn veilig en gemakkelijk te besturen. Voor vertrek ontvang je van ons een korte instructie zodat je vol vertrouwen kunt beginnen aan je vaart. Wel in het bezit van een vaarbewijs. Het staat buiten kijf dat ook ervaren vaarders met vaarbewijs een boot bij ons kunnen huren.

Boot huren voor een dag

Onze boten zijn te huren vanaf één dag. Je kunt de boot vanaf 8.00 ophalen bij onze locatie en deze aan het einde van de werkdag terug inleveren. Prijzen van Varen op het Veerse meer zijn altijd inclusief een volle tank benzine en reddingsvesten voor alle opvarende.

Meer dagen een boot huren?

Geen probleem! Bij ons kun je een boot tot wel 7 dagen aaneensluitend huren. Nog langer een boot tot je beschikking hebben? Reserveer 2 losse weken achter elkaar of neem contact met ons op.

Boot huren Veerse meer

Ga jij dit seizoen varen? Je kunt bij ons genieten van het Veerse Meer van 1 april tot en met 30 september. Huur snel je boot en kom ook genieten op het water. 

Dagje weg met de boot

Varen is een ontzettend leuke activiteit om met vrienden of familie te doen. Buiten genieten van de omgeving en de vrijheid ervaren van het water. Je kunt vanaf de boot verschillende eilanden ontdekken of de stad in. Kortom, het ideale uitje met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin.