Boot huren? Varen op het Veerse Meer

Ontdek het mooiste meer van Zeeland en kom varen op het Veerse Meer. Reserveer gemakkelijk jouw boot en kom genieten op het water. Je kunt zelf één van onze boten kiezen of direct reserveren. Wij zullen een boot kiezen die past bij je groepsgrootte en andere eventuele wensen. 

Reserveer direct
Een dagje relaxen

Onze boten

Sloep tot 5 personen

Sloep tot 5 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 5 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep tot 6 personen

Sloep tot 6 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 6 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep Windhorst

Sloep Windhorst

Varen op het Veerse Meer in onze Windhorst Sloep.

Huur deze boot

Veelgestelde vragen

Jazeker. Je krijgt een volle tank mee.

Bijna overal. Voordat je gaat varen krijg je van ons uitgebreide uitleg en instructies. Meer weten over de omgeving.

Jazeker. Voor alle opvarenden ligt een reddingsvest klaar. Veiligheid boven alles.

Bij slecht weer wordt er 15% van het betaalde bedrag gerekend. Ook bij een annulering zal dit bedrag in rekening worden gebracht.

Jazeker. De borg bedraagt € 250,- die je contant dient te betalen bij het meenemen van de boot. Hierbij wordt de boot vooraf en achteraf geïnspecteerd. Bij het schadevrij retourneren van de boot krijg je uiteraard je borg terug.

Je betaald wanneer je de boot komt halen. Borg betaal je contant op de dag zelf. 

Voor een lekker Varen op het Veerse Meer kun je bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht. Een hele dag van 8:00 tot 17:00 uur of meerdere dagen.

Zowel het ophalen van de boot als het terugbrengen gebeurt aan onze eigen kade aan de Uiterschootweg 22, 4388 PN Middelburg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Locatie bekijken.

In totaal kun je zeven dagen achter elkaar bij ons boeken. We hebben drie ophaal- en inlevertijden per dag; 08:30, 12:00 en 16:30 uur. Wil je zeven dagen achter elkaar een boot huren, dan huur je die van bijvoorbeeld woensdag 08:30 uur tot en met de volgende woensdag 08:30 uur.

Ja. Dit kun je doen door twee bestellingen te doen voor dezelfde boot.

Huur een boot

Varen op het Veerse meer is dé bootverhuurder in Zeeland. We hebben een ruim aanbod sloepen, hierdoor kunnen we zoveel mogelijk mensen voorzien van een huurboot. We hebben boten beschikbaar voor groepen tot zes personen. Wil je met meer mensen komen varen? Je kunt ons altijd bereiken om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee. 

Onze verhuurlocatie is gevestigd in Middelburg. Hierdoor ontdek je niet alleen het Veerse meer, maar ook een groot gedeelte van Middelburg, het kanaal door Walcheren en de sluizen. Vooral het zelf varen door de sluizen is een unieke ervaring die je ergens anders niet krijgt. 

Ontdek de omgeving

Ontdek Middelburg, het kanaal door Walcheren, de sluizen en natuurlijk het Veerse Meer. Onze vaarroute brengt je langs meer dan enkel het Veerse Meer. Eenmaal op het Veerse meer is er genoeg te zien voor iedere leeftijd en elke interesse. Ontdek natuur, watersport, steden en meer vanaf het water. Lees meer over de omgeving en de mogelijkheden.

Boot huren zonder vaarbewijs

Al onze boten zijn te huren zonder vaarbewijs, mits er een opvarende aanwezig is van 18 jaar of ouder mag je genieten op het water.Onze sloepen zijn veilig en gemakkelijk te besturen. Voor vertrek ontvang je van ons een korte instructie zodat je vol vertrouwen kunt beginnen aan je vaart. Wel in het bezit van een vaarbewijs. Het staat buiten kijf dat ook ervaren vaarders met vaarbewijs een boot bij ons kunnen huren.

Boot huren voor een dag

Onze boten zijn te huren vanaf één dag. Je kunt de boot vanaf 8.00 ophalen bij onze locatie en deze aan het einde van de werkdag terug inleveren. Prijzen van Varen op het Veerse meer zijn altijd inclusief een volle tank benzine en reddingsvesten voor alle opvarende.

Meer dagen een boot huren?

Geen probleem! Bij ons kun je een boot tot wel 7 dagen aaneensluitend huren. Nog langer een boot tot je beschikking hebben? Reserveer 2 losse weken achter elkaar of neem contact met ons op.

Boot huren Veerse meer

Ga jij dit seizoen varen? Je kunt bij ons genieten van het Veerse Meer van 1 april tot en met 30 september. Huur snel je boot en kom ook genieten op het water. 

Dagje weg met de boot

Varen is een ontzettend leuke activiteit om met vrienden of familie te doen. Buiten genieten van de omgeving en de vrijheid ervaren van het water. Je kunt vanaf de boot verschillende eilanden ontdekken of de stad in. Kortom, het ideale uitje met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin.