Boot huren: Varen op het Veerse Meer

Boot huren in Zeeland? Ontdek het mooiste meer van Zeeland en kom bootje varen op het Veerse meer. Kies jouw favoriet uit één van onze boten en reserveer meteen. Of je nu met twee personen, je gezin of een grotere groep komt. Het Veerse Meer ontdekken met een bootje is het ideale dagje weg. 

Boot huren zonder vaarbewijs

Al onze boten zijn beschikbaar. Ook zonder vaarbewijs kun je heerlijk genieten op het Veerse meer. Met één persoon boven de 18 jaar kun je gebruik maken van één van onze boten. 

Een dagje relaxen

Onze boten

Sloep tot 5 personen

Sloep tot 5 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 5 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep tot 6 personen

Sloep tot 6 personen

Varen op het Veerse Meer met maximaal 6 personen in deze sloep.

Huur deze boot
Sloep Windhorst

Sloep Windhorst

Varen op het Veerse Meer in onze Windhorst Sloep.

Huur deze boot

Veelgestelde vragen

Jazeker. Je krijgt een volle tank mee.

Bijna overal. Voordat je gaat varen krijg je van ons uitgebreide uitleg en instructies. Meer weten over de omgeving.

Jazeker. Voor alle opvarenden ligt een reddingsvest klaar. Veiligheid boven alles.

Bij slecht weer wordt er 15% van het betaalde bedrag gerekend. Ook bij een annulering zal dit bedrag in rekening worden gebracht.

Jazeker. De borg bedraagt € 250,- die je contant dient te betalen bij het meenemen van de boot. Hierbij wordt de boot vooraf en achteraf geïnspecteerd. Bij het schadevrij retourneren van de boot krijg je uiteraard je borg terug.

Je betaald wanneer je de boot komt halen. Borg betaal je contant op de dag zelf. 

Voor een lekker Varen op het Veerse Meer kun je bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht. Een hele dag van 8:00 tot 17:00 uur of meerdere dagen.

Zowel het ophalen van de boot als het terugbrengen gebeurt aan onze eigen kade aan de Uiterschootweg 22, 4388 PN Middelburg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Locatie bekijken.

In totaal kun je zeven dagen achter elkaar bij ons boeken. We hebben drie ophaal- en inlevertijden per dag; 08:30, 12:00 en 16:30 uur. Wil je zeven dagen achter elkaar een boot huren, dan huur je die van bijvoorbeeld woensdag 08:30 uur tot en met de volgende woensdag 08:30 uur.

Ja. Dit kun je doen door twee bestellingen te doen voor dezelfde boot.