Ontdek het Veerse Meer

Ontdek de Zeeuwse natuur vanaf het water. Vanaf onze op- en afhaallocatie in Middelburg vaar je op het kanaal door Walcheren richting Veere. Je passeert zelf door de sluis bij Veere en komt zo terecht op het Veerse Meer. Hier kun je jouw gehele huurperiode genieten van dit prachtige natuurgebied.

Boot zoeken Reserveer direct

Watersport op het Veerse Meer

Naast heerlijk relaxen is het Veerse Meer ook de ideale plek voor watersport. Ideaal als je bij ons bijvoorbeeld een motorbootje huurt. Daarnaast kun je ook diverse activiteiten uitvoeren op locaties die je vanaf het Veerse Meer kunt bereiken zoals Kanoa en de Schotsman.

Watersport op het Veerse Meer

Ontdek de natuur

Het Veerse Meer is een bijzonder natuurgebied met maar liefst zeventien eilanden. Hiervan zijn er vijf gereserveerd voor als rust- en broedplaats voor vogels. Vanaf een afstandje kun je hier vanuit je boot prachtige vogels ontdekken zoals de nachtegaal en de wielewaal. De andere twaalf eilanden kun je bezoeken. Meer hier aan met je boot en verken de verschillende eilandjes met speelweides en wandelbossen. Ideaal voor een picknick of om vanuit hier veilig even te zwemmen in het Veerse Meer.

Ontdek de natuur

Aanmeren in de omgeving

Buitenom de eilandjes kun je rondom het meer nog veel ontdekken. Er zijn veel plaatsen waar je kunt aanmeren om de omgeving te ontdekken. Vanaf het Veerse Meer kun je verschillende provincies in Zeeland ontdekken: Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Walcheren. Op de meeste plekken waar je kunt aanmeren heb je direct toegang tot heerlijke restaurants.

Aanmeren in de omgeving

Ontdek Veere

Aan het Veerse Meer vind je vanzelfsprekend Veere. Een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden, zoals ‘de Schotse huizen’, het oude stadhuis en de Campveerse toren. Veere is een gezellige stad met diverse lokale winkels en leuke terrasjes.

Ontdek Veere

Vanaf Veere weer terug naar Middelburg

Combineer je bezoek aan het Veerse Meer met Middelburg! Je boot lever je weer in bij onze op- en afhaallocatie in Middelburg, maar dit is meteen het ideale moment om je dag voort te zetten in het mooie Middelburg. Kom eten op de markt of winkelen in één van de leuke winkels in het centrum.

Vanaf Veere weer terug naar Middelburg