Dagje weg in Zeeland

Op zoek naar een dagje weg of een leuke activiteit om te ondernemen met een groep in Zeeland? Geniet een dagje op het water met varen op het Veerse meer.

Leuke uitjes in Zeeland

Kom genieten op het Veerse meer! Onze boten zijn ideaal om te varen, of je nu met 2 personen, je gezin of een grotere groep komt.  Het Veerse meer ontdekken met een bootje is een ideaal dagje weg.

Leuke uitjes in Zeeland

Romantisch uitje met z’n tweeën

Romantisch genieten met z'n tweeën op het water. Varen op het Veerse meer is de ideale date voor een stel wat op zoek is naar een originele date. Verras je partner met een unieke ervaring. Combineer jouw dagje varen met een heerlijk diner in Middelburg of Veere.

Romantisch uitje met z’n tweeën

Leuke uitjes met het gezin

Een dagje relaxen op het water met het gezin. Ontdek de natuur vanaf onze sloep, de ideale boot voor het gezin. Reddingsvesten zijn aanwezig dus je kunt veiling genieten met je kinderen. Je kunt zelfs de hond meenemen op het water.

Leuke uitjes met het gezin

Avontuurlijke vriendenuitjes

Op zoek naar wat gezelligheid en avontuur met vrienden. Geniet met een drankje op een sloep en geniet van het water. Meer aan op een van de eilandjes bij het Veerse meer voor een gezellige barbecue.

Avontuurlijke vriendenuitjes

Bootje varen als personeelsfeest

Op zoek naar een personeelsuitje of bedrijfsuitje. Varen is een ideaal teamuitje. Op een boot kun je heerlijk genieten van de zon en elkaar beter leren kennen.

Bootje varen als personeelsfeest