Over ons

Varen op het Veerse Meer

Varen op het Veerse Meer is onderdeel van Zeeland Boten BV. Een echte Zeeuwse onderneming die is opgericht in 2005. Wij verhuren boten waar voor geen vaarbewijs nodig is, zodat iedereen kan genieten van een van de mooiste meren van Nederland. 

Boot zoeken Reserveer direct

De vaarroute

Vanuit onze locatie in Middelburg kun je varen naar het Veerse meer om te genieten van de omgeving.

De vaarroute

Veelgestelde vragen

Jazeker. Je krijgt een volle tank mee.

Bijna overal. Voordat je gaat varen krijg je van ons uitgebreide uitleg en instructies. Meer weten over de omgeving.

Jazeker. Voor alle opvarenden ligt een reddingsvest klaar. Veiligheid boven alles.

Bij slecht weer wordt er 15% van het betaalde bedrag gerekend. Ook bij een annulering zal dit bedrag in rekening worden gebracht.

Jazeker. De borg bedraagt € 250,- die je contant dient te betalen bij het meenemen van de boot. Hierbij wordt de boot vooraf en achteraf geïnspecteerd. Bij het schadevrij retourneren van de boot krijg je uiteraard je borg terug.

Je betaald wanneer je de boot komt halen. Borg betaal je contant op de dag zelf. 

Voor een lekker Varen op het Veerse Meer kun je bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht. Een hele dag van 8:00 tot 17:00 uur of meerdere dagen.

Zowel het ophalen van de boot als het terugbrengen gebeurt aan onze eigen kade aan de Uiterschootweg 22, 4388 PN Middelburg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Locatie bekijken.

In totaal kun je zeven dagen achter elkaar bij ons boeken. We hebben drie ophaal- en inlevertijden per dag; 08:30, 12:00 en 16:30 uur. Wil je zeven dagen achter elkaar een boot huren, dan huur je die van bijvoorbeeld woensdag 08:30 uur tot en met de volgende woensdag 08:30 uur.

Ja. Dit kun je doen door twee bestellingen te doen voor dezelfde boot.