Boot huren Zeeland

Boot huren in Zeeland? Het kan bij Varen op het Veerse meer. Wij verhuren diverse boten tegen scherpe prijzen. Geniet met familie of vrienden van de mooiste plekken in Zeeland vanaf het water.

Waarom een boot huren in Zeeland?

Zeeland staat bekend als waterrijke omgeving dus de beste manier om de provincie te ontdekken is natuurlijk per boot. Vanuit onze locatie in Middelburg kun je zelf varen naar het Veerse Meer.

Vanuit hier kun je een groot deel van Zeeland ontdekken. Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland grenzen allemaal aan dit mooie meer. Meer weten over wat er in de omgeving allemaal te doen is?

Waarom een boot huren in Zeeland?

Boot huren Zeeland als het ideale uitje

Varen is ontzettend gezellig en ontspannend. Hiermee is het ideaal om eens te doen als gezellig uitje. Of je nu in Zeeland woonachtig bent of niet, varen is echt een aanrader. Heb je wel eens nagedacht over een originele dagbesteding? Kom dan zeker varen op het Veerse meer.

Wanneer kan ik een boot huren in Zeeland?

Onze boten zijn beschikbaar voor verhuur van 1 april tot en met 30 september. Tijdens het seizoen kun je onze boten zo lang gebruiken als je wilt.

Boot huren Zeeland als het ideale uitje

Wat kost een boot huren in Zeeland

Afhankelijk van de boot kun je varen vanaf €175,00 per dag. Dit is voor een volledige dag varen inclusief:

- Reddingsvesten voor alle opvarende.
- Een volle tank benzine.
- Gegarandeerd een leuke dag.

Wat kost een boot huren in Zeeland

Welke boten zijn er te huur in Zeeland?

We verhuren sloepen voor groepen tot wel 6 personen. Sloepen zijn de ideale boot om gezellig mee te varen. Ze bieden veel ruimte om te zitten en relaxen, dus zijn ze de ideale boot om mee te genieten op het Veerse Meer. Onze boten zijn uitgerust met comfortabele zit en een tafeltje zodat je ook kunt lunchen op boot, natuurlijk is het ook mogelijk om aan te meren in Veere voor een bezoekje aan de stad. 

Welke boten zijn er te huur in Zeeland?

Boot huren in Zeeland zonder vaarbewijs

Ideaal aan onze sloepen is dat iedereen deze kan besturen. Ze zijn soepel te besturen ook voor een beginnende bestuurder. Daarom is het voor iedereen mogelijk om bij ons en boot te huren, ook zonder vaarbewijs! Zo lang er minimaal één persoon van boven de 18 jaar aanwezig is kun je bij ons terecht. 

Boot huren in Zeeland zonder vaarbewijs

Hoe kan ik een boot huren bij Varen op het Veerse meer?

Bij ons huur je gemakkelijk een boot in drie stappen. Wil jij ook een boot reserveren?

- Kies een datum en tijd.
- Kies je boot.
- Bevestig je reservering.

Hoe kan ik een boot huren bij Varen op het Veerse meer?

Kom ook een boot huren in Zeeland!

Waar wacht je nog op? Huur nu al jouw bootje en kom ook ervaren wat varen met je doet. Kies voor bootverhuur bij Varen op het Veerse meer en profiteer van alle voordelen die we te bieden hebben.

- Uitstekende service.
- Makkelijk te boeken voor langere periodes.
- Ervaren personeel.
- Scherpe prijzen.
- Bootverhuur inclusief benzine en reddingsvesten.

Kom ook een boot huren in Zeeland!

Het is mogelijk om bij ons een boot te huren van 1 april tot 31 september. Zeker in de zomer is het druk dus huur snel je boot bij ons en kom genieten op het Veerse Meer.