Sloep varen op het Veerse meer

Wil je heerlijk één dag of meerdere dagen genieten op het water? Huur dan een sloep voor 5 of meer personen bij Varen op het Veerse meer. Vanuit Middelburg vaar je zelf naar het Veerse meer om daar heerlijk te genieten.

Sloepverhuur in Zeeland

Bij ons huur je gemakkelijk een sloep voor 5 of 6 personen. Kom ook eens een sloep bij ons huren voor een verassende dag met je relatie, vrienden of met het gezin. 

Sloepverhuur in Zeeland

Wat kost het om een sloep te huren?

Varen op het Veerse meer heeft verschillende sloepen in het assortiment. Afhankelijk van welke sloep je kiest kun je bij ons al een sloep huren vanaf €175,00 per dag. Voor deze prijs ontvang je de sloep voor een hele dag inclusief een volle tank benzine en reddingsvesten voor alle opvarenden.

Wat kost het om een sloep te huren?

Welke sloepen zijn er te huur?

Je kunt kiezen tussen verschillende sloepen. We hebben sloepen in ons assortiment voor groepen tot 5 personen. Een grotere sloep voor 6 personen. En onze nieuwste sloep de Windhorst, deze sloep is ook beschikbaar voor groepen tot 6 personen.

Lees meer

Welke sloepen zijn er te huur?

Sloep varen zonder vaarbewijs

Je kunt gemakkelijk een sloep bij ons huren, ook zonder vaarbewijs kun je een vaart maken in één van onze sloepen. Zo kun je heerlijk genieten van varen op het Veerse meer ook als je nog geen ervaren schipper bent. Om een sloep bij ons te huren hoeft er enkel één persoon van boven de 18 aanwezig te zijn. 

Sloep varen zonder vaarbewijs