Sloep huren op het Veerse meer

Wil je heerlijk één dag of meerdere dagen genieten op het water? Huur dan een sloep voor 5 of meer personen bij Varen op het Veerse meer. Vanuit Middelburg vaar je zelf naar het Veerse meer om daar heerlijk te genieten. Sloep varen is het ideale dagje weg met familie, vrienden, collega's of als leuke date.

Boot zoeken Reserveer direct

Sloepverhuur in Zeeland

Vanuit onze verhuur locatie in Middelburg vaar je geheel in stijl over het kanaal door Walcheren naar het mooiste meer van Zeeland: Het Veerse meer. Vanuit het Veerse meer kun je meerdere eilanden van Zeeland ontdekken. Zowel Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland grenzen aan dit mooie meer. In de omgeving is er van alles te beleven voor een heerlijk dagje weg in Zeeland.

Sloepverhuur in Zeeland

Wat kost het om een sloep te huren?

De kosten van de sloep zijn volledig afhankelijk van welke sloep je kiest. Varen op het Veerse meer heeft verschillende sloepen in het assortiment. Afhankelijk van welke sloep je kiest kun je bij ons al een sloep huren vanaf €175,00 per dag. Voor deze prijs ontvang je de sloep voor een hele dag inclusief een volle tank benzine en reddingsvesten voor alle opvarenden.

Wat kost het om een sloep te huren?

Heel de dag sloep varen

Bij ons hoef je niet op de klok te kijken als je aan het genieten bent in jouw sloep voor een dag. Je kunt bij ons de hele dag varen en dit kan oplopen tot maximaal een week. En hoe langer je gebruik maakt van een sloep hoe meer korting je krijgt. Zo kan de korting wel oplopen tot €420,00.

Heel de dag sloep varen

Welke sloepen zijn er te huur?

Je kunt kiezen tussen verschillende sloepen. We hebben sloepen in ons assortiment voor groepen tot 5 personen. Een grotere sloep voor 6 personen. En onze nieuwste sloep de Windhorst, deze sloep is ook beschikbaar voor groepen tot 6 personen.

Welke sloepen zijn er te huur?

Sloep varen zonder vaarbewijs

Je kunt gemakkelijk een sloep bij ons huren, ook zonder vaarbewijs kun je een vaart maken in één van onze sloepen. Zo kun je heerlijk genieten van varen op het Veerse meer ook als je nog geen ervaren schipper bent. Om een sloep bij ons te huren hoeft er enkel één persoon van boven de 18 aanwezig te zijn. 

Sloep varen zonder vaarbewijs