Sloep huren Veerse Meer

Wil jij een sloep huren om mee te varen op het Veerse Meer. Wil je heerlijk genieten op het water en het mooiste meer van Zeeland ontdekken? Huur dan een sloep bij Varen op het Veerse Meer.

Heel de dag sloep varen

Varen is echt genieten. Een sloep huren om mee te varen op het Veerse Meer is het ideale dagje weg met het gezin, familie, vrienden of collega’s. Daarbij biedt het Veerse Meer tal van mogelijkheden om te genieten, of je nu van de stad, natuur of van sporten houdt. Kortom, een sloep varen op het Veerse Meer dat moet je eens een keer gedaan hebben.

Heel de dag sloep varen

Sloepverhuur in Zeeland

Vanuit onze verhuur locatie in Middelburg vaar je geheel in stijl over het Kanaal door Walcheren naar het mooiste meer van Zeeland: Het Veerse Meer. Vanuit het Veerse Meer kun je meerdere eilanden van Zeeland ontdekken. Zowel Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland grenzen aan dit mooie meer.

Sloepverhuur in Zeeland

Welke sloepen zijn er te huur?

Bij ons reserveer je gemakkelijk en snel een sloep om mee te varen. Je kunt heel de dag varen en genieten. Kies een datum en vertel ons met hoeveel personen je komt. Wij zorgen ervoor dat de sloep klaar staat op de afgesproken datum. Je kunt bij ons een sloep huren tussen 1 april en 30 september. Wil je meer dan één dag varen neem dan contact op.

Welke sloepen zijn er te huur?

Wat kost het om een sloep te huren?

Bij ons kun je al een sloep huren vanaf €175,00 per dag, al onze sloepen worden verhuurd inclusief een volle tank benzine en reddingsvesten voor alle opvarenden. Wij verhuren sloepen voor groepen tot maximaal zes personen. Al onze sloepen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Wat kost het om een sloep te huren?

Sloep varen zonder vaarbewijs

Al onze sloepen zijn gemakkelijk te besturen, zo kunnen ook schippers zonder vaarbewijs makkelijk genieten op het Veerse Meer. Als er één persoon boven de 18 meevaart kun je een sloep bij ons huren. Dus waar wacht je nog op? Kom ook een sloep huren?

Sloep varen zonder vaarbewijs

Kom ook een sloep huren!

Huur snel je sloep want voor je het weet zitten we vol. We verwelkomen je graag bij onze verhuurlocatie in Middelburg. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons team.